Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2013, 08:55 AM   #1
fullofentropy
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Default Using a Proxy Gateway

Hello,

I can connect to Ventrilo servers just fine when I am not at work.

When I am at work, I have to go through a proxy gateway before connecting to normal internet. Is there a way todo this for Ventrilo? I have been looking through the GUI and it was not obvious to me. Most applications I can find a preference setting to change to make this doable.

Is there a config file I can modify to have the app connect to the internet through the proxy config I have set through the control panel for windows 7, or to set it up manually within the Ventrilo client?

Thanks in advance!
fullofentropy is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2013, 10:21 AM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,425
Default

vent uses whatever the primary network adapter is set to but there might be something different in your routing. can you post the following and I will see if you can use the route command to force it.

do this when you are at work in order to get the proxy network info

start / run
cmd
route print

then copy/paste the list here
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.