Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2006, 09:38 AM   #1
kat4fite
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Default Audio Issue: iBook

when i log on vent using the laptop my guildmates can hear me and i can see that they are talking but i cannot hear them. when i switch to the imac- vent works fine… same headset, same version of vent. this first occured the other day…i was able to hear just fine and then poof! i couldn't hear. any clues as to what is happening? i have checked the settings in vent and system preferences.

i have tried rebooting ventrilo but it only wants to boot updates not a new program…how do i clean install ventrilo to see if this makes a difference?

thanks!
kat4fite is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2006, 09:45 AM   #2
kluge
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Calgary, AB, Canada
Posts: 2
Default

I have three laptops (iBooks and PowerBooks), and my guildmates have iBooks. I've noticed the same problem (one user can hear everyone, but no-one can hear them). I have of course checked to make sure the mute isn't on and that the setup is configured properly... Then we discovered that the problem only seems to happen to the first person who connects. All subsequent users are fine. Not sure if the prolbem is related or not (i don't have an iMac to verify on).
kluge is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.