Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-01-2008, 02:27 AM   #1
Hady_k@mac.com
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Default Codec Speex

I have a problem setting my Vent to speex , I have install it yesterday I can log in the the server but cant see any one of my group , i tried to change the codec to speex but once i go out of the setup it reset to None , once logged into the server I cant access my Setup unless I disconnect , another mac user in my group it works fine with his setting , the Admin have changed the setup to Speex that not the problem , i guess its something in my setting I appreciate if anyone can help....
Hady_k@mac.com is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2008, 08:43 PM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,405
Default

if you can't see any other users then the server admin needs to give your username permission to "see" other users and channels.
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2008, 01:38 AM   #3
Hady_k@mac.com
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Default

thank you for your reply , I will ask the admin again about giving me permission but it happen that he cant see me either , today we will reset the server and try it again ...
Hady_k@mac.com is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.