Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Server

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-19-2010, 10:11 PM   #1
Silverwolf.cg
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Default Issue Running Server on Windows 7 Ultimate

Hey boys & girls, I've been trying to get a local vent server running on my LAN at home, had no issues doing it on the Windows 7 RC, but now that I've formatted to Windows 7 Ultimate I can't seem to get it working.

Server setup is stock standard aside from server name, "Wolf's Lair", port forwarding for TCP & UDP has been setup for port 3784 on my router (DLink DSL-G604T), and windows firewall and security software have all been shut down.

Running the client from either the same machine or any other machine on the network simply sits there saying "Contacting Server".

Hostname/IP = 10.1.1.3 (My machines IP)
Port = 3784

Anyone got any ideas?

Server version is 3.0.3, clients being used are the v3.0.5 32bit versions on an XP Pro and Vista machine, and the 64bit version on my Win7 machine.
Silverwolf.cg is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.