Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2010, 11:19 PM   #1
Meuzzin
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default No Event sounds - Windows 7

I can hear everyone just fine, but I can't for the life of me get any of the event sounds to play. It's just silence.

In the Setup page, Events Tab, I can highlight the event, it says Wave File, and when I hit play, nothing.

Like I said, I can communicate with everyone just fine, just have zero event sounds (People joining, people leaving etc.)

Thanks
Meuzzin is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2010, 03:56 PM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,408
Default

Events are classified as binds. Those sounds will be sent to the Binds tab Output Device.
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2010, 04:18 PM   #3
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

if Prog-Rocker's suggestion does not work, have you tried reinstalling ventrilo?
check the install directory and see if your user can access this folder properly, ie. play the wav files directly.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.