Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Server

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2010, 05:49 PM   #1
werd75na
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Default Running Vent on Web server

I understand you can download vent server and run it on a machine on your network, but I don't want to have to be reliant on that box (at home) being on, and having to know the public ip ,since it's dynamic.

I know you can rent vent servers, I dont want to do that.

What I want to do is somehow run it on my web server. Can I do that? I'm currently a customer with 1&1 with both hosting and a domain. Is there a way I can run it on there?

If not, what company can I work with so that I have both a domain name, personal web space, and have it be able to run a vent server for me.

Thank you very much for you help.
werd75na
werd75na is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2010, 04:59 PM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,452
Default

you will have to ask your hosting company if they will allow it. you will need to have SSH access to the pc.
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.