Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-22-2009, 06:43 AM   #1
LordOdin
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
Default Unable to open file Oo

Hallo.
My problem is that when i push button connect it look like trying to conect to server etc (for example connect button change to disconnect, ...)
But it stays like this for any long time (longest try 20 min).

log file shows this:
2009-02-19 13:33:51 Unable to open system registry key to read data.
2009-02-19 13:38:35 CEvtText::Read, Unable to open file C:\Documents and Settings\Odin\Data aplikací\Ventrilo\default.vet
2009-02-19 13:38:35 Creating the default VET file 'C:\Documents and Settings\Odin\Data aplikací\Ventrilo\default.vet'
2009-02-19 17:02:13 CEvtText::Read, Unable to open file C:\Documents and Settings\Odin\Data aplikací\Ventrilo\default.vet
2009-02-19 17:05:42 CEvtText::Read, Unable to open file C:\Documents and Settings\Odin\Data aplikací\Ventrilo\default.vet
2009-02-19 17:10:33 CEvtText::Read, Unable to open file C:\Documents and Settings\Odin\Data aplikací\Ventrilo\default.vet
2009-02-19 17:10:52 CEvtText::Read, Unable to open file C:\Documents and Settings\Odin\Data aplikací\Ventrilo\default.vet

Its 4 days when i reinstal my system and when i first time instaled ventrilo, all goes good and i could talk with others. after restart of comp i had problems like this.

What do I have to do?
LordOdin is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2009, 02:19 PM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,409
Default

what version of the client are you running?
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2009, 08:08 AM   #3
LordOdin
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
Default

I am using 3.0.4
LordOdin is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2009, 11:26 PM   #4
chaznoodles
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Default

im having the same problem as lordodin except im running 3.0.5
i have tried all the above listed things
i even disconnected my router and plugged straigt to the modem cuz i thought there might be router problem or ip conflict
but the oddest thing happens when i plug my laptop in, it works
ive double checked the settings on both my laptop and desktop and they r the same
vent will not even work for me in safe mode w/ networking
plz help
chaznoodles is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2009, 11:27 PM   #5
chaznoodles
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Default

o yeah and i dont even get the connecting to server i just get try to connect
chaznoodles is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2009, 06:08 AM   #6
Bagz45
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 18
Default

Same issues i have been having. I have re-installed vent a hundred times. Though opening the set up,I have notice that the codex is never there like it has been in the past. It may be a codex issue not sure.
Bagz45 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.