Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2014, 08:17 AM   #1
want65
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 10
Default Can't download Vent on Mac

I am using a MacBook Air (mid june3013). Have been using vent for a while now and no problem. On thursday it would not let me connect, just kept running a loop. I then deleted Vent hoping to reload it. I click on I Agree on vent site for Mac client and it comes back to original same page to dload. I have flushed dns etc. and tried all but have failed. Can someone pls email me the .pkg (NON expanded file ), so I can then dload it on my Mac. Thanks.
want65 is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2014, 08:39 AM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,310
Default

have you tried temp disabling all firewall/virus apps and popup blockers?
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2014, 07:32 AM   #3
want65
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 10
Default

Yes I have blocked my fire wall and deleted sophos on my mac.
want65 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2014, 09:27 AM   #4
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,310
Default

goto system-prefs > sec&priv > allow apps downloaded from - anywhere

(clik the lock to allow changes)
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2014, 12:23 PM   #5
want65
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 10
Default

I have click on allow dload from anywhere... Still loops back to same dload site after i click I Agree....
want65 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2014, 01:03 PM   #6
want65
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 10
Smile

Managed finally. I had not deleted Sophos fully from preferences etc. Thx for your help.
want65 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 05:33 AM   #7
want65
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 10
Default

I finally managed to dload and install vent and was able to use it. I then reloaded sophos antivirus and have turned all options off on pref under sophos, but now am getting the same loop when i click connect.
Where I click connect it just does a timer form 10,9,8,7 etc. and runs that loop. On left on main window it says server found. Any ideas?
want65 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 07:46 AM   #8
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,310
Default

in the sofos config, can you add any exceptions for either ventrilo.exe or the server hostname(ipaddress) and port# ?

I'll check online for docs on sophos

which exact sophos product is installed?

Last edited by Prog-Rocker; 06-10-2014 at 07:53 AM.
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 01:16 PM   #9
want65
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 10
Red face

What I have also discovered is that I have changed ISP/router recently, and I only get that loop on Connect with new router / Isp.
When I change back to old isp/router, I at least can connect. Problem is that the speed on old router is not fast enough for warcraft game. Vent seems to remember old IP address of old router. How do I change that. I have deleted my user and relogged etc. Have deleted vent pref files and still I get loop on Connect with new isp/router.
want65 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 01:21 PM   #10
want65
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 10
Red face

What I have also discovered is that I have changed ISP/router recently, and I only get that loop on Connect with new router / Isp.
When I change back to old isp/router, I at least can connect. Problem is that the speed on old router is not fast enough for warcraft game. Vent seems to remember old IP address of old router. How do I change that. I have deleted my user and relogged etc. Have deleted vent pref files and still I get loop on Connect with new isp/router.
want65 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.