Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-25-2006, 01:46 AM   #1
relstormrage
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 7
Default Output turning into a loop or not transmiting at all

Once I started using .9 today and got going for a few minutes in vent a new problem I've never seen before occured. My sound output (what people in vent were hearing) started looping what I would say into small quick bursts and keep doing it the whole time totally incoherent. When I looked in my system preferences at the sound contorl panel and the input bar for my logitech usb headset theres a horizontal bar that goes left and right whenever I'm transmiting something into the mic to depict the volume of it. Even though not a word was being said it was still transmiting and looked like a loop when ever this problem arised. It doesn't happen constantly but is extremely often. Even if I quit vent and open it back up the problem persists. The only fix seems to be restarting my computer. Anyone else having problems similiar to this?
relstormrage is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2006, 02:09 AM   #2
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,048
Default

That's odd. Never experienced it during any of my testing of .9

--Flag
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2006, 11:40 AM   #3
relstormrage
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 7
Default

Well Flagship here are my specs if that helps you at all:
1.6 ghz G5
Mac OS 10.3.9
Logitech USB Headset


Now I do have the headset plugged into the keyboards USB ports instead of directly into the computer itself. I'm about to try it into the comp and see if I can create the looping again. Not sure why being in the keyboard's ports would cause any trouble but who knows. Also flagship is there a link available back to vent prototype .6? I'd rather switch back to that one since at least for me it was much more stable.
relstormrage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.