Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2008, 10:57 AM   #1
MinusX
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2
Default Verntrilo crashes

Hi guys,,
I run under MacOs 10.5.2 and never experienced any problems with ventrilo until recently , that is when i tried to login to a different IP.
Whenever i try to connect it crashes.
I tried to check things in Terminal and i get this result:
telnet 82.96.64.108 3876
Trying 82.96.64.108...
Connected to 82.96.64.108.
Escape character is '^]'.
Connection closed by foreign host.

Seems pretty ok to me but still it crashes.
Help please??
MinusX is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2008, 01:08 PM   #2
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,048
Default

Go into setup and make sure your input and output devices are selected properly, but be sure to hit OK.
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2008, 10:27 AM   #3
MinusX
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2
Default still nada

Quote:
Originally Posted by Flagship View Post
Go into setup and make sure your input and output devices are selected properly, but be sure to hit OK.
I checked the setup and it's set to default. Still nothing..
Could it be the router ? I am currently using the Planet ADW-4100.
By the way i tried to connect from work with a dial-up modem and it worked perfectly.
OMG ?!?!?!?
MinusX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.