Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2006, 09:24 PM   #1
Nagumo
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6
Default Can't seem to load up program

Hi, I just downloaded ventrilo for my Mac. (Newest OSX version) and when I try to open Ventrilo, it appears in the taskbar for just a split second and then disappears without a trace, I can't seem to find a way to open the program, little help?
Nagumo is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 11:09 PM   #2
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

Look in /Applications/Utilities/Console and see if there are any messages that look like they might relate to Ventrilo.

What version of OS X are you using?

Wade
wadesworld is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 11:15 PM   #3
Nagumo
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6
Default

Hmm, well I got the program working after all. Not sure what the problem was!
Nagumo is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 11:58 PM   #4
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,047
Default

Could be a latent glitch, but it's the first I've heard of it.
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.