Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Server

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-29-2007, 02:46 PM   #1
sarsparilla
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Default server doesn't realize that users have left the server

I am having an issue with my vent server (linux, v2.3.1) where when users leave the server, the server doesn't seem to acknowledge it for a few minutes. Everything else is smooth, pings are good and switching channels doesn't create any issues. Is there a command or an option in my ventrilo_srv.ini that I am missing that can take care of this? I've searched the topic and only found one thread that was unresolved.
Code:
[Server]

Name=progressionbackup
Phonetic=progression
Port=3784
Auth=1
Duplicates=1
AdminPassword=************
Password=********
MaxClients=8
SendBuffer=0
RecvBuffer=0
Diag=0
LogonTimeout=5
CloseStd=1
TimeStamp=1
PingRate=10
ExtraBuffer=0
ChanWidth=0
ChanDepth=0
ChanClients=0
DisableQuit=1
VoiceCodec=0
VoiceFormat=1
SilentLobby=0
AutoKick=0

[Intf]

# Examples:
#
# Intf=192.168.0.30
# Intf=external.********.com
# Intf=internal.********.com
# Intf=127.0.0.1
sarsparilla is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.