Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-30-2006, 11:12 AM   #1
Duval
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Default clonage

ok for some reason when I get on vent and try to speak it just reconnects and I get cloned, any reason why it deos this because it just started doing it now...
Duval is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2006, 01:12 PM   #2
Ur-Jack
Senior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 327
Default

Dodgy network between you and the server. A single piece of net gear somewhere between your network interface on your computer, and the network interface on the server upon which ventrilo runs is dropping a packet or two.
Ur-Jack is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2006, 05:01 PM   #3
Duval
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Default

so how do I fix?
Duval is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2006, 08:29 PM   #4
Nationvoice.com
Senior Member
 
Nationvoice.com's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 144
Default

If its your server, I would get it moved to another location. Something closer to you or with a better route. If that does not work I would contact your ISP.

Also trace routes will help.
Nationvoice.com is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.