Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-18-2015, 12:01 PM   #11
in8one
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 9
Default

Awesome i'll try that, Thank you!
in8one is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2015, 01:43 PM   #12
Jaycyn
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florida
Posts: 313
Default

I believe you can totally uninstall their software and it will still work with Vent.

We've had several customers with exactly the same issues (their software 'drivers' aren't so good at this point) and after uninstalling, the issue went away.
Jaycyn is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2015, 11:53 AM   #13
in8one
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 9
Default

My only problem is that I'm using a tartarus that I think I need the drivers to, if not I'll totally just uninstall it all it's absolutely not worth it.
in8one is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2015, 01:28 AM   #14
SWTairen
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 2
Default

Since no one has brought this up in some time I'm going to ask again...

When oh WHEN are we going to get a new client for Mac users???
SWTairen is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2015, 08:21 AM   #15
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,340
Default

@ swtairen

version 4 is in progress. but i don't have a release date yet.
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2015, 02:22 AM   #16
SWTairen
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 2
Default

I can't wait to be able to let people see what I'm playing in iTunes while I'm on vent...and be able to plug and play my headset without it sounding like I'm a robot. I wish I had the skills to help you push this out further but my programing skills are nil.
SWTairen is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2016, 05:45 AM   #17
willieaames
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Houston, USA
Posts: 2
Default

Is the mac app down? I haven't been able to connect at all today...
willieaames is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2017, 07:07 AM   #18
Shawngen
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 1
Default Mac Client

The PC runs just fine like a PC, with some minor driver level issues they are being updated regularly. The Mac doesnt suffer because it doesnt know anything about the PC boot partition. Or you can run Parallels, and then you have Windows running in a Mac window, which is how I use it most of the time: I suffer only for the app that I really need, the rest of my machine is still a Mac.

.
Shawngen is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2017, 08:46 AM   #19
mariad
Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 31
Default

Quote:
Originally Posted by in8one View Post
Thank you Very Much! I figured it was the same thing but I'm not entirely sure what I'm looking at. For the record, their support has been horrible. I'll see if I can't send the logs and see if that will help. All they've done so far is tell me install it on a windows machine
And you are not using one of those machines.
mariad is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.