Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Server

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-06-2005, 05:50 AM   #1
KiDo-NL
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 7
Default Mac Server....

Hey, if i want to start up a server, it all works fine, but eh, cn i join my own server with the client too? so i can see if people are coming in? and talking...

i love the fact that its working and i convinced my clan members on halo to use this too, but when i set up the server, i would like to see if they are online in the client app, and not in the terminal

im on Mac OS X 10.4.3
KiDo-NL is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2005, 06:21 AM   #2
KiDo-NL
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 7
Default

ok, got it up and working now, i had to enter my local IP and not my real one, ah well, now i need people to join it :P and ehm, is there something like an admin log on?? so when i log on my own server with the client, i can admin the server? or does it all goes through the console? coz i dont know all those commands...
KiDo-NL is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2005, 08:50 AM   #3
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

your firewall and router needs to configured properly. search the forum for port forwading on your router.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2005, 10:17 AM   #4
KiDo-NL
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 7
Default

yeah, but all my router ports are already open, so nothing should have to be forwarded, coz everything is already open....
KiDo-NL is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2005, 07:15 PM   #5
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

forwarding and open ports are two totally different things.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2005, 02:46 AM   #6
[cas]tribe
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by KiDo-NL
ok, got it up and working now, i had to enter my local IP and not my real one, ah well, now i need people to join it :P and ehm, is there something like an admin log on?? so when i log on my own server with the client, i can admin the server? or does it all goes through the console? coz i dont know all those commands...
The admin features are built into the client. The mac version of the client does not support that yet...
[cas]tribe is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.