Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Server

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2009, 10:43 AM   #1
lowformat
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Default assigning an ip to ventrilo server

i have 3 ips on my server , when i run ventrilo i can conect using all the ips and all the host names on that server , for me thats not good , for security issues . i want to asing one ip only , so only my friends can conect to the server or people that know the ip
lowformat is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2009, 11:02 AM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,339
Default

do you connect to the internet thru a router or directly to the modem?
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2009, 03:04 PM   #3
lowformat
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Default

directly , i have ventrilo on a centOS vps
lowformat is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2009, 03:41 AM   #4
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

the free, personal server binds to all local adapters and IPs.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.