Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-31-2008, 08:22 PM   #1
Crazymatt
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Default Sound Effect Wav Problems

Hello,


The problem is simple- some ventrilo .wav files are working great, and others not. When I connect and disconnect from the server I hear a perfect ventrilo .wav file. When others connect or switch channels then I hear a very static distorted .wav sound. It does a kind of pop and can get really loud at times. I just recently bought a wireless headset that runs off creative sound quality software, and this sound problem did not start until I started using this headset. I am not convinced its the headset because when I go into the ventrilo folder and play the .wav files individually, they work fine. Did something go wrong when I installed this software, and if it did, how do I put my own custom sounds to these files in order for me to hear it instead of the default sounds.

Thank you for your time
Crazymatt is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2008, 11:52 AM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,446
Default

what do they sound like if you goto vent setup/events folder then select an event and clik the play button
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.