Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-18-2007, 09:49 PM   #21
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

Did you try deleting the receipt package in /Library/Receipts?
wadesworld is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2007, 05:08 PM   #22
apinchofhope
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by dontpanic View Post
They took them down for the same reason any other company would. To phase out one version and phase in another. They know that people are going to stick to 2.3.0 for fear of upgrading. This thread is proof of that . This I'm sure is also the reason they did not make them backwards compatible; to prevent people from being scared to update. In short, they want people to use their new product

it would be really super if their new product worked like their old product!
apinchofhope is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 11:08 AM   #23
fwrightson
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Default

yes, I received the same msg "connecting to server" with 3.0.0 so, fortunately, I still had the 2.3.2 installer so I reinstalled that and connection worked fine. So, there is something wrong with 3.0.0 (I do see that 3.0.1 is coming soon)
fwrightson is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 11:10 AM   #24
fwrightson
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Default

does installing the new server "fix" the connection problem with 3.0.0?
fwrightson is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 11:55 AM   #25
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

Quote:
o I reinstalled that and connection worked fine.
If the server you're connecting to is still on 2.3, then you need to stay with 2.3 until it changes.
wadesworld is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 01:33 PM   #26
Ezmerella
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
Default

anyone know where i can download 2.3? can't find it anywhere.
Ezmerella is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2007, 01:29 PM   #27
Nirvana Soleil
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
Default

Reloaded 2.3 since i got the error message with 3.0.0. Now I can't connect to the servers because they are all running in 3.3.0. Help!
Nirvana Soleil is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2007, 09:29 PM   #28
Dragonstar
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
Default

I currently have the same problem, I used 2.3, it worked perfectly as long as the server was setup for speex.

Downloaded 3.0 and it just doesn't work, it can't contact the server, i downloaded 2.0 prototype and it at least knew there was a server there to be contacted.
Dragonstar is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2007, 02:18 AM   #29
jakeisawesome
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 9
Question

So I've done everything they've told me to do. I've opened up udp port 6100.
I've taken ventrilo off of MSconfig. Before I took it off of MSconfig it couldn't find the tcp packet...whatever that means. But now, it says "ready." But when I try to connect using my external IP, it still says contacting server.

So what else do I try now?
jakeisawesome is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2007, 02:49 AM   #30
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

You don't connect using your external IP (assuming that you're talking about connecting to your own server). You connect using the internal IP of your server.
wadesworld is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.