Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-04-2008, 03:03 PM   #1
iVans
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
Default This forum is my last hope.

I have downloaded Ventrilo v. 3.0.1. and ilstalleted that.
Then I run it:
[IMG]http://cs1621.vkontakte****/u4492265/20392418/x_6b25da50.jpg[/IMG]
To connect I have created a new server:
[IMG]http://cs1621.vkontakte****/u4492265/20392418/x_871fb0e4.jpg[/IMG]
Then I saw the message that i can log in:
[IMG]http://cs1621.vkontakte****/u4492265/20392418/x_c06afa2f.jpg[/IMG]
And then I press connect, the window have closed and asked if I want to reload that(russian lang.)
http://cs1621.vkontakte****/u4492265/...x_09ec9a74.jpg
http://cs1621.vkontakte****/u4492265/...x_4d6fac98.jpg
http://cs1621.vkontakte****/u4492265/...x_71cf16eb.jpg


I don't know that to do
P.S. sorry for my bad engl.

Last edited by iVans; 11-04-2008 at 03:18 PM.
iVans is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2008, 03:55 AM   #2
mstia13
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Default

similar problem
when i try to connect to server Ventrilo crashed (
mstia13 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2008, 09:42 AM   #3
iVans
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
Default

It happens on all the servers i tryed to connect.(
+ then i push bindings client also crah
iVans is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2008, 09:54 AM   #4
mstia13
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Default

same same(
mstia13 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2008, 10:39 AM   #5
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

Do you have your computer set to Russian as the language? There's a known problem with that. Changing your keyboard layout to US will solve the problem as a workaround.

Flagship is aware of the problem and working on a fix.
wadesworld is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2008, 03:27 PM   #6
iVans
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
Default

dosn't help
mb i have to set system lang to engl?
iVans is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2008, 05:13 PM   #7
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,405
Default

http://ventrilo.com/forums/showthread.php?t=32327
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2008, 01:40 AM   #8
iVans
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
Default

OS language or language of keyboeard?
Then i press connect i have engl US at my keybeard layout and have the same problem.
iVans is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2008, 10:04 AM   #9
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

From what Prog Rocker posted, it appears it's not just the keyboard layout - you need to change your system language to US-English as a workaround.
wadesworld is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2008, 04:00 PM   #10
iVans
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
Default

oh. ok.
thanks gonna try that
iVans is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.