Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-28-2008, 11:00 AM   #21
fpoon
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 1
Default Living in a dorm

I am living in a dorm and don't have control over the routers. Is there anything I can do to get it to work?
fpoon is offline  
Old 06-05-2008, 06:14 AM   #22
Yinxy
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 3
Default

Hi, I have the same problem, kinda. I get the same errors are mentioned above. The funny thing is: when I start my pc, i cant log on to vent. When I reset my router. I can log on 1 time. When I wanna switch or went vent server rebootes, I cant logg on anymore. It only works 1 time. When I reset my router again. I can log on again. And again its just for 1 time that I am able to log on a vent server.
On the other pc, we dont have that problem. It just on my pc. I also moves my UTP cable to a different socket on the router. Didnt work. I have it as wel since 3.0.0. But not from teh beginning. For me it started around 2 weeks ago.
How can i change that setting in the router? Where do I have to look in it?
Thnx
Yinxy is offline  
Old 06-06-2008, 05:06 AM   #23
Yinxy
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 3
Default

update, yesterday when I resetted the router. Even none of the pc's could log on to ventrilo :s
Yinxy is offline  
Old 07-08-2008, 03:32 PM   #24
0xMarvel
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Default

Ventrilo 3 is not that compatible with routers, seems like the developers should take it by hand and develop something else.
0xMarvel is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.