Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-27-2010, 01:28 PM   #1
k3y3n1n
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
Default Failed to open input device. Another program might have it open already. rc = -10

my mic was working fine until i got a new Surround sound.

I got a bose companion 5 which is usb connection.

My mic is gigaware audio speaker /mic (99cent store )

Once i installed my speakers i get this message "Failed to open input device. Another program might have it open already. rc = -10."

if i disable use direct sound on my input settings i get this "Failed to open input device. Another program might have it open already. rc = -1" (i cant only hear)

i set the vent settings to use bose as output (also tried direct sound) and for input the 3 way speaker (also tried diresct sound)

I disable every sound device expect my bose speaker also disable all my input devices expect the mic. Even configured the mic so its only input not output still same shit...

I can record in windows and play it back fine.... i tried to update driver no luck even deleted the device still no luck also updated vent to newest version..

Any idea????

FYI:
Windows 7 pro 64bit
UAC = off


Thanks
k3y3n1n is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.