Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Server

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-29-2017, 08:24 AM   #1
mariad
Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 31
Default Can i use a VPN with Vent and setup on Router.

I was wondering if i can use a vpn and vent together setup on a router. Is that possible to do it?

Any help would be greatly appreciated.
mariad is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2017, 01:09 PM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,404
Default

it should work as long as the external client is given the proper ipaddress to use and the vpn passes it properly
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2018, 05:00 PM   #3
MalcolmJerrySmith
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Location: USA
Posts: 2
Default

Yeap, it's possible. I would try to use a free vpn for mac for such purposes. After all, if something wrong happens it's better to save money. And if it goes well then you can consider updating to a better one.

Last edited by MalcolmJerrySmith; 12-27-2018 at 10:53 AM.
MalcolmJerrySmith is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.