Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-24-2006, 07:19 PM   #1
j3diboy
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Default how can i run 2 vents on a mac?

i know for windows u do the -m in the path but how do you get multiple clients open on a mac?
j3diboy is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2006, 12:42 PM   #2
DenimDonnie
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 14
Default

Ctrl And click on the ventrilo icon (in your applications folder) and click duplicate. This will copy the program. Just run the new duplicate.
DenimDonnie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.