Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2010, 01:11 AM   #1
Zatrik
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
Default Problems Connecting to Vent Servers

Whenever I click "connect," I see the message that says connecting to server but then nothing happens. After awhile the disconnect button returns to saying connect and the connecting to server message just sits there. Any ideas why I cannot connect to any vent server?
Zatrik is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2010, 02:33 PM   #2
Jaycyn
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florida
Posts: 313
Default

Unfortunately that's not quite enough information to properly troubleshoot the issue.

Most of the time, issues like you are describing are due to a typo in the server information. It could also be the server is off-line, the appropriate ports on your router are blocked or some other connectivity issue.

First thing to do is to go to the below link and see if you can connect

http://ventrilo.com/status.php

Let us know the result.
Jaycyn is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 12:30 PM   #3
Zatrik
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
Default

You're right, believe it is a port problem. College campuses have weird settings. Thanks for the reply though.
Zatrik is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.