Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2010, 12:06 PM   #11
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,046
Default

There are quite a few changes in the upcoming 3.0.7 client that could very well address this issue.
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2010, 07:31 AM   #12
brodicius
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
Default

I'm quite glad there's been an update. Unfortunately, I'm still getting the crashes.
brodicius is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2010, 10:01 AM   #13
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,046
Default

Do this.

Click Applications -> Utilities -> Audio MIDI Setup

Click on your sound input device. Take a picture of the window and post it please.

EDIT: Be sure to select the "INPUT" tab before you take the screenshot.
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com

Last edited by Flagship; 06-11-2010 at 10:23 AM.
Flagship is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2010, 07:00 AM   #14
brodicius
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
Default



Here 'tis.
brodicius is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2010, 11:47 AM   #15
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,046
Default

Uninstall Soundflower and your problems should go away.
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2010, 01:31 PM   #16
brodicius
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
Default

Uninstalled Soundflower, restarted and it's still happening.
brodicius is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 08:36 AM   #17
brodicius
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
Default

So...any recommendations?
brodicius is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 10:15 PM   #18
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,046
Default

I'm not sure why you have this problem. Post a COMPLETE crash report next time. Needs to be 3.0.7
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.