Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-16-2009, 10:48 AM   #11
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,340
Default

maybe it's something i'm not running at the same time. i've had this connected for 3 days now and still can't duplicate. the only apps i run are vent and WoW.
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2009, 08:11 AM   #12
Jaycyn
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florida
Posts: 313
Default

It's really not any other app interfering; the issue occurs on clean fresh Macs right out of the box.

As someone else suggested, maybe it's a USB headset chipset issue.
Jaycyn is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2009, 10:46 PM   #13
danyounts
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Default Different Robotic Voice Issue

Could someone tell me how to completely uninstall ventrilo on my mac? This robotic voice keeps giving me me the play-by-play on every keystroke that I am doing on my mac and it is really getting on my last nerve. I don't want to lower the volume every time I get on my computer. I have tried just throwing it in the trash and emptying the trash but that isn't working. Please help!
danyounts is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2009, 01:58 PM   #14
Jaycyn
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florida
Posts: 313
Default

lol. That's not Ventrilo, it sounds like you have VoiceOver turned on.

Go to System Preferences->Universal Access->Seeing Tab

Turn VoiceOver Off
Jaycyn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.