Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-17-2009, 12:19 AM   #1
Madre
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Default PTT Issues

The Problem: Ventrillo only works when it is the active window.

I've got the Universal Access enabled, it works just fine - just not actually in game (WoW), or if it's not the active window on top of the desktop. I've reinstalled, restarted, done everything I can think of and find to make it work.

Ideas??
Madre is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2009, 03:16 PM   #2
Sograk
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Default

I am having the exact same issue, works fine when it's the active window, will not work if I have any other window active (like right now none of my buddies can hear me).

Please help!
Sograk is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2009, 03:32 PM   #3
Jaycyn
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florida
Posts: 313
Default

Try mapping the PTT to the command key on the keyboard.
Jaycyn is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2009, 06:16 PM   #4
Jarathorn
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Default

Same here. Not finding a solution for this. I haven't tried mapping the PTT to the command key because everything else I use on MAC would also use the Command key..

I think the idea for PTT is to map it to a key that is hardly used or would not be used by whatever application you have in the foreground.

Help Documentation states: Use Direct Input to detect Hotkey" enabled if you want to use multiple buttons. However, on the MAC Client I cannot find this option I am supposed to enable. It doesn't exist or I am blind.
Jarathorn is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2009, 07:17 PM   #5
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

Macs don't use DirectInput, thus it's not there.
wadesworld is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2009, 01:46 PM   #6
Jaycyn
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florida
Posts: 313
Default

I was suggesting using the Command Key as a temporary test to see if it made any difference.
Jaycyn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.