Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-26-2009, 10:50 PM   #1
kidyouknow
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Default Abnormal Lag

Im on a Mac Book Pro, and I am getting lag when I speak. But playing World of Warcraft at the same time, i get no lag in game, only on ventrilo. Ive tried going on a different server, and its the same.

Restarting my computer works sometimes, and restarting the server has worked once before, but recently i tried doing both of those numerous times and niether worked.

Never had this problem for the first few months of using vent on my mac, just started about a week ago.
kidyouknow is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2009, 05:14 AM   #2
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

so the personal server is running on the same local network or even the same computer you are gaming on?
mjgraf is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2009, 07:08 PM   #3
kidyouknow
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Default

uhh if i understand what you are asking, no. I am renting the server and the server i *believe* is based in texas, where i live.
kidyouknow is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2009, 03:34 PM   #4
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

when the problem is occurring, please perform a traceroute and post the results.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.