Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-24-2008, 03:20 AM   #1
CoachZ
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Default Codec Problem

So, I've noticed that there have been a few Codec issues on the board, but none that I've gone through have helped me out, so here's my problem:

When I log into the vent server, i get this error message: This client platform currently supports only the Speex codec. The server and/or channel is configured to use the GSM 6.10 codec.

I know just a couple of weeks ago vent worked fine (on my mac).

Any ideas?

Edit: I don't know why, or if I even did anything, but it all of a sudden decided to work now. Not sure what is going on really.

Last edited by CoachZ; 10-24-2008 at 04:24 AM.
CoachZ is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2008, 12:20 PM   #2
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

You haven't done anything. The person that administers the server either purposely or accidentally reconfigured it for GSM.

They need to reconfigure it for Speex for you to be able to use it.
wadesworld is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.