Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-22-2008, 09:40 AM   #1
Apollo2
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Default PPT and sound not working

Hi, I am a user of a macbook (leopard) and I just recently installed vent.

There are a number of issues however. I can connect to the server and channel, however I cannot hear any of the other clients in the channel (can see the green loudspeaker though).

In addition to that, I cannot even speak to them. The mic works fine and operates smoothly in the test and operation (under speex), but the PPT function does not seem to work at all, hence I cannot start my transmission. (enable access for assistive devices is ticked)

Any help would be great, thanks in advace.
Apollo2 is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2008, 08:38 PM   #2
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

Is the server configured for Speex?
wadesworld is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2008, 08:45 PM   #3
Apollo2
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Default

now that you mention it, no it isn't.

would changing it to speex affect any other users?
Apollo2 is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2008, 08:53 PM   #4
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

No.
wadesworld is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.