Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-16-2008, 12:27 PM   #1
Mox1972
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 8
Default Attention all Linksys WRT54GS users

Everyone, if you have constant disconnecting issues using this router I would suggest trying another router. I switched mine for a WRT54G without the speedboost and it fixed my problem. I'm soo happy I can use Ventrilo again!!! /CHEER. I'm not sure if its just this one router that had an issue but I did try 2 brand new of the speedboost variety and they both didn't work for vent. Hope this helps some of you out there as I know how FRUSTRATING it is first hand. Thanks all
Mox1972 is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2008, 01:15 PM   #2
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,046
Default

Were using a wired or wireless connection when you had the problems?
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2008, 04:22 PM   #3
Mox1972
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 8
Default

I was not using the wireless feature of the router, was using cables
Mox1972 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.