Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-28-2010, 09:24 PM   #1
LaZer451
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Default Creative Headset

I just bought the new Creative wireless World of Warcraft headset and have been using it in vent for about 3 days. Just tonight people started complaining that my voice is cutting out. So i started to troubleshoot it. I have gone to the windows properties and listened to myself talk (sounds fine) i have gone through all the codecs available to test with in the ventrilo setup page and they all sound fine. I just don't understand what could be causing the problem.
LaZer451 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2010, 12:48 PM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,340
Default

in vent setup, set the input device to enable 'use directsound then set the name to the creative headset.

set the outbound amplifier to 0

what's your upload bandwidth? www.speedtest.net

what is the codec/format the server is using? rt-clik in window/view/server browser

also checkout this thread:
http://forum.ventrilo.com/showthread.php?t=45745
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.