View Single Post
Old 08-20-2006, 06:12 PM   #7
Kylarran
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 7
Default

Ok well got lucky and found it... here is the Vent main log... all that ISN'T "unable to find DNS server" blah...

2006-08-01 01:48:45 Unable to resolve the specified servers DNS/Hostname.
2006-08-05 20:21:26 PlayChunkVoice: Unable to prepare wave output header, res=6
2006-08-05 20:21:26 ~CWaveOutput: m_waveHdrLst was not empty.
2006-08-05 20:21:26 EvtWomDone: waveHdrLst was empty. Not good!
2006-08-05 20:21:26 PlayChunkVoice: No functioning device.
2006-08-05 20:21:26 EvtWomDone: waveHdrLst was empty. Not good!
2006-08-05 20:21:26 PlayChunkVoice: No functioning device.
2006-08-05 20:21:26 EvtWomDone: waveHdrLst was empty. Not good!
2006-08-05 20:21:26 PlayChunkVoice: No functioning device.
2006-08-05 20:21:55 EvtWomDone: waveHdrLst was empty. Not good!
2006-08-05 20:21:55 EvtWomDone: 'hdr' not found 00195840.
2006-08-05 20:21:55 EvtWomDone: 'hdr' not found 001AA1C8.
2006-08-05 20:21:55 EvtWomDone: 'hdr' not found 001AD5D0.
2006-08-08 22:20:42 VoiceCommMixerStart: Non-mux based mixer failed to find fader. rc=-1
2006-08-08 22:39:37 VoiceCommMixerStart: Non-mux based mixer failed to find fader. rc=-1
2006-08-18 01:49:11 Unable to resolve the specified servers DNS/Hostname.

... now unfortunately i do not think that should help you. While 8/5/06 is the day the problem first occured, the timestamp shows all these events occurred while i was pokin around praying to find a fix AFTER our guild's raid was over for the day. we began the raid at 15:00 and ended abt 5 hrs later... which would be around 20:00 hrs.

Next, i tried this...
output device: plantronics (direct sound unchecked)
input device: plantronics (direct sound checked)
mixer set to none.
... using my Logitech USB device to no success.

What's next to look at.?
Kylarran is offline   Reply With Quote