View Single Post
Old 06-09-2010, 08:16 PM   #1
Ecologic
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Default Vent 10 Second disconnect, Have log file.

Hey, I logged off my guild's vent server this afternoon and immediatly tried to log back in, but instead it says I was disconnected from the server and started the 10 second countdown to reconnect, it will keep doing this unless I tell it to stop.

I've checked my internet connection and it is working fine. My IP says they don't block any ports.

I've checked to make sure the vent server is working, my guildies say its working fine and I can't connect to any other vent servers.

I've restarted the computer and vent and WoW.

I've tried reinstalling ventrillo and deleting the preferanaces folder and vice versa.

Here's the log:

20100609 18:51:46 Unable to open password file.
20100609 18:53:55 CEvtText::Get, illegal code value 6.
20100609 18:54:05 CEvtText::Get, illegal code value 6.
20100609 18:54:15 CEvtText::Get, illegal code value 6.
20100609 18:54:26 CEvtText::Get, illegal code value 6.
20100609 18:54:36 CEvtText::Get, illegal code value 6.
20100609 18:54:46 CEvtText::Get, illegal code value 6.
20100609 18:54:56 CEvtText::Get, illegal code value 6.
20100609 18:55:07 CEvtText::Get, illegal code value 6.
20100609 18:55:17 CEvtText::Get, illegal code value 6.
20100609 19:01:32 CEvtText::Read, Unable to open file /Users/Daniel/Library/Preferences/Ventrilo/default.vet
20100609 19:01:32 Creating the default VET file '/Users/Daniel/Library/Preferences/Ventrilo/default.vet'


I would very much appreciate any help and I can provide any additional information if needed. Thanks!
Ecologic is offline   Reply With Quote