View Single Post
Old 07-23-2009, 06:39 PM   #4
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,340
Default

here's my results and network config:
note - I do adjust some lan card properties. disable QoS and change some of the advanced settings for the card.

pc1 - vista 64bit SP2 all updates installed

pc2 - windows XP SP3 all updates installed

linksys 100Mb switch

first run is without vent running on either system

second run is with vent running on both, ver 305 and connected to an external server.

C:\Xfer>iperf -c 192.168.0.80 -w 128k -P 2 -t 30
------------------------------------------------------------
Client connecting to 192.168.0.80, TCP port 5001
TCP window size: 128 KByte
------------------------------------------------------------
[1812] local 192.168.0.50 port 1455 connected with 192.168.0.80 port 5001
[1800] local 192.168.0.50 port 1456 connected with 192.168.0.80 port 5001
[ ID] Interval Transfer Bandwidth
[1812] 0.0-30.0 sec 169 MBytes 47.2 Mbits/sec
[1800] 0.0-30.0 sec 169 MBytes 47.2 Mbits/sec
[SUM] 0.0-30.0 sec 338 MBytes 94.4 Mbits/sec


C:\Xfer>iperf -c 192.168.0.80 -w 128k -P 2 -t 30
------------------------------------------------------------
Client connecting to 192.168.0.80, TCP port 5001
TCP window size: 128 KByte
------------------------------------------------------------
[1800] local 192.168.0.50 port 1463 connected with 192.168.0.80 port 5001
[1812] local 192.168.0.50 port 1462 connected with 192.168.0.80 port 5001
[ ID] Interval Transfer Bandwidth
[1812] 0.0-30.0 sec 169 MBytes 47.3 Mbits/sec
[1800] 0.0-30.0 sec 169 MBytes 47.2 Mbits/sec
[SUM] 0.0-30.0 sec 338 MBytes 94.4 Mbits/sec
Prog-Rocker is offline