Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Hitechrdnck
Forum: Windows Client 01-19-2010, 01:35 AM
Replies: 5
Views: 1,494
Posted By Hitechrdnck
Driver

Realtek Audio HD is the driver and the version is 5.10.0.6013 ( the latest version). I also have tried the xdiag and have dropped it down one notch and no change. Gonna try the other suggestion you...
Forum: Windows Client 01-17-2010, 03:36 PM
Replies: 5
Views: 1,494
Posted By Hitechrdnck
Re : sticky post

Ok i obviously read that thread and as i stated before, no one said that any thing worked. Also noted that every one stopped posting after like 10/31/09 and no fixes as of yet. So please post a link...
Forum: Windows Client 01-15-2010, 04:16 PM
Replies: 5
Views: 1,494
Posted By Hitechrdnck
Losing All Sound

I recently finished my comp build and have found that every time I am in Vent and on WOW, all of my sound quits. I have seen a few posts about this issue, but no responses after 12/09. I am also...
Forum: Windows Client 01-09-2010, 03:28 PM
Replies: 23
Views: 340,395
Posted By Hitechrdnck
Same no sound issue

I recently built a new comp with the same mobo and wish that some one would let me know if this issue has been fixed and where to find such fix. I currently am running the latest drivers, bios and...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 03:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.