Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Search Forums

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: oofalong
Forum: Windows Client 06-11-2012, 09:29 AM
Replies: 17
Views: 16,142
Posted By oofalong
Thanks for the advice. I have tried...

Thanks for the advice.

I have tried different USBs ports to no avail.

At this point, I can not get the headset to work on any computer that I have tested. Plus, I can get a different headset to...
Forum: Windows Client 06-08-2012, 01:53 PM
Replies: 17
Views: 16,142
Posted By oofalong
OK, I am pretty sure at this point that my...

OK, I am pretty sure at this point that my headset is messed up as it is undetectable. I am working with Razer support on this. Still, I'm not sure what caused the initial issue. Shortly after...
Forum: Windows Client 06-08-2012, 12:24 PM
Replies: 17
Views: 16,142
Posted By oofalong
DxDiag (when headset is not working) (pt. 4)

------------------
DirectShow Filters
------------------

DirectShow Filters:
WMAudio Decoder DMO,0x00800800,1,1,WMADMOD.DLL,6.01.7601.17514
WMAPro over S/PDIF...
Forum: Windows Client 06-08-2012, 12:23 PM
Replies: 17
Views: 16,142
Posted By oofalong
DxDiag (when headset is not working) (pt. 3)

------------------------
Disk & DVD/CD-ROM Drives
------------------------
Drive: C:
Free Space: 416.9 GB
Total Space: 476.8 GB
File System: NTFS
Model: ST500DM002-1BD142 ATA...
Forum: Windows Client 06-08-2012, 12:22 PM
Replies: 17
Views: 16,142
Posted By oofalong
DxDiag (when headset is not working) (pt. 2)

-------------
Sound Devices
-------------
Description: SAMSUNG-1 (NVIDIA High Definition Audio)
Default Sound Playback: Yes
Default Voice Playback: Yes
Hardware ID:...
Forum: Windows Client 06-08-2012, 12:22 PM
Replies: 17
Views: 16,142
Posted By oofalong
DxDiag (when headset is not working) (pt. 1)

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 6/6/2012, 19:50:32
Machine name: WILKEPC
Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601)...
Forum: Windows Client 06-08-2012, 12:21 PM
Replies: 17
Views: 16,142
Posted By oofalong
DxDiag (when headset was working) (pt. 4)

------------------
DirectShow Filters
------------------

DirectShow Filters:
WMAudio Decoder DMO,0x00800800,1,1,WMADMOD.DLL,6.01.7601.17514
WMAPro over S/PDIF...
Forum: Windows Client 06-08-2012, 12:20 PM
Replies: 17
Views: 16,142
Posted By oofalong
DxDiag (when headset was working) (pt. 3)

------------------------
Disk & DVD/CD-ROM Drives
------------------------
Drive: C:
Free Space: 416.2 GB
Total Space: 476.8 GB
File System: NTFS
Model: ST500DM002-1BD142 ATA...
Forum: Windows Client 06-08-2012, 12:19 PM
Replies: 17
Views: 16,142
Posted By oofalong
DxDiag (when headset was working) (pt. 2)

-------------
Sound Devices
-------------
Description: Speakers (4- SWTOR Gaming Headset by Razer)
Default Sound Playback: Yes
Default Voice Playback: Yes
Hardware ID:...
Forum: Windows Client 06-08-2012, 12:18 PM
Replies: 17
Views: 16,142
Posted By oofalong
DxDiag (when headset was working) (pt. 1)

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 6/6/2012, 13:09:41
Machine name: WILKEPC
Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601)...
Forum: Windows Client 06-07-2012, 01:31 PM
Replies: 17
Views: 16,142
Posted By oofalong
Thank you for your response. A few things: ...

Thank you for your response.

A few things:


I am running 64bit Windows 7 and thus Vent for 64bit.
I did run the eventvwr, but I wasn't sure how to interpret what I saw here. I will need to...
Forum: Windows Client 06-06-2012, 06:57 PM
Replies: 17
Views: 16,142
Posted By oofalong
First off, thanks for the quick reply. The issue...

First off, thanks for the quick reply. The issue I am having sounds exactly the same as this:

http://forum.ventrilo.com/showthread.php?t=48755

So I followed the steps you suggested on the that...
Forum: Windows Client 06-06-2012, 10:32 AM
Replies: 17
Views: 16,142
Posted By oofalong
Failed to open sound input device. rc=-10, CreateCaptureBuffer failed

I am having trouble using vent with my new SWTOR Razer headset. I had no problems over the weekend, but starting yesterday I got this error:

Failed to open sound input device. rc=-10,...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.