Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: SteakNinja
Forum: Windows Client 03-21-2009, 11:18 AM
Replies: 5
Views: 13,734
Posted By SteakNinja
check this link to threads i have commented on......

check this link to threads i have commented on... http://www.ventrilo.com/forums/search.php?searchid=1232469

may not be the same problem but i had this, and this is how i managed to solve it....
Forum: Windows Client 03-16-2009, 01:59 PM
Replies: 4
Views: 1,025
Posted By SteakNinja
i think i have solved it what i did was...

i think i have solved it

what i did was uninstall the kernal patch and restart my system. problem was cured! i wanted to check this and so reinstalled the update, only to find that vent continued...
Forum: Windows Client 03-16-2009, 01:59 PM
Replies: 6
Views: 830
Posted By SteakNinja
I too had this problem this weekend. I managed to...

I too had this problem this weekend. I managed to resolve it, but i cannot guarentee that this will be the same fault as you have....

I am using Vista 32 and this weekend 2 new security updates...
Forum: Windows Client 03-15-2009, 11:05 AM
Replies: 4
Views: 1,025
Posted By SteakNinja
also yesterday i recieved 2 security updates from...

also yesterday i recieved 2 security updates from windows for vista 32. update 1 correcting a vulnerability with the SChannel with spoofing potential, update 2 correcting a vulnerabilty in the...
Forum: Windows Client 03-15-2009, 10:43 AM
Replies: 4
Views: 1,025
Posted By SteakNinja
I am encountering the same issue. i have been...

I am encountering the same issue. i have been using ventrilo now for a while mainly with left 4 dead. no issues up to this point. randomly it seems now there are no sounds produced from vent at all....
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.