Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: jakeisawesome
Forum: Windows Client 08-11-2008, 12:48 AM
Replies: 7
Views: 3,236
Posted By jakeisawesome
Nah its ok. I found that teamspeak doesn't suck...

Nah its ok. I found that teamspeak doesn't suck as bad as ventrilo does.

Thanks anyway.
Forum: Windows Client 07-28-2008, 03:10 PM
Replies: 7
Views: 3,236
Posted By jakeisawesome
All computers on the network are set up for ICS....

All computers on the network are set up for ICS. We're all hardwired unto the router. No wireless. The server is running behind the router so theres no settings that would be filtering access. I've...
Forum: Windows Client 07-21-2008, 10:13 PM
Replies: 7
Views: 3,236
Posted By jakeisawesome
People on the same network cannot connect...

Howdys,

I finally got my server up and running behind the router(good lord, what a freakin task that was).

Anyway, people on the same network as my server cannot connect to it. They get the...
Forum: Windows Client 07-16-2008, 09:55 PM
Replies: 3
Views: 881
Posted By jakeisawesome
I Effin Did It Dude! Eff Yeah! Eff You, Pos...

I Effin Did It Dude! Eff Yeah! Eff You, Pos Router! Woot Woot For Me! It Took Forever And A Day To Figure Out But I Did It.

**** Yeah!

I did do it...but now its suck on "synchronizing" or...
Forum: Windows Client 07-16-2008, 08:03 PM
Replies: 7
Views: 1,549
Posted By jakeisawesome
Thats kind of where I am at right now. It tells...

Thats kind of where I am at right now. It tells me that the service is avaliable to connect to, but I cannot connect to it.

I've tried to telnet, but that failed lol.
Forum: Windows Client 07-16-2008, 07:53 PM
Replies: 3
Views: 881
Posted By jakeisawesome
I'm getting the same issue and I've done every...

I'm getting the same issue and I've done every little possible thing I can think of to make this work.

I did have it working at one time, but I had to take it down and reset everything because...
Forum: Macintosh Client 12-01-2007, 02:18 AM
Replies: 29
Views: 29,588
Posted By jakeisawesome
Question So I've done everything they've told me to do....

So I've done everything they've told me to do. I've opened up udp port 6100.
I've taken ventrilo off of MSconfig. Before I took it off of MSconfig it couldn't find the tcp packet...whatever that...
Forum: Windows Client 11-30-2007, 09:26 PM
Replies: 53
Views: 28,462
Posted By jakeisawesome
do i need to open ports 5000 and 6100 if i'm...

do i need to open ports 5000 and 6100 if i'm hosting? It just says the same poop over and over again. Contacting server. And thats it.
Forum: Windows Client 11-26-2007, 10:33 PM
Replies: 12
Views: 3,429
Posted By jakeisawesome
I dont know how to start a new thread. So yeah....

I dont know how to start a new thread. So yeah. Does anyone have a dlink router for their server? For some reason I cannot figure out why its not working. It says it contacting server, then it never...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 01:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.