Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Search Forums

Showing results 1 to 20 of 20
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Canadianbones
Forum: Windows Client 06-12-2010, 01:47 AM
Replies: 10
Views: 16,857
Posted By Canadianbones
in your windows mixer, try muting the line in 1...

in your windows mixer, try muting the line in 1 or 2 in the playback in the realtek rear output since your input device on vent is line in / mic in
Forum: Windows Client 06-12-2010, 01:37 AM
Replies: 4
Views: 4,291
Posted By Canadianbones
I had a friend trying to install Vent for a 32bit...

I had a friend trying to install Vent for a 32bit OS on a 64 bit OS and that was what was happening, make sure you are using the right vent for your 32 bit OS
Forum: Windows Client 05-30-2010, 08:26 AM
Replies: 13
Views: 303,454
Posted By Canadianbones
if its loading during startup it could be the...

if its loading during startup it could be the cause, remove it if you are not using it and try again.
Forum: Windows Client 05-30-2010, 08:24 AM
Replies: 4
Views: 2,234
Posted By Canadianbones
well are you trying to use vent in the background...

well are you trying to use vent in the background of a full screen application, if so set vent to run in admin mode for ZealotsFTW, for Vladymir check in the setings for use PTT key at the top left...
Forum: Windows Client 05-25-2010, 07:24 AM
Replies: 2
Views: 994
Posted By Canadianbones
cyberlink software is sometimes relabeled by...

cyberlink software is sometimes relabeled by companies that are packaging it with their vid cards/sound cards, what dvd software is installed if any. are you using a logitech keyboard or a keyboard...
Forum: Windows Client 05-01-2010, 02:00 PM
Replies: 12
Views: 4,286
Posted By Canadianbones
have you muted the input device in the playback...

have you muted the input device in the playback part of your mixer
Forum: Windows Client 05-01-2010, 12:53 PM
Replies: 13
Views: 303,454
Posted By Canadianbones
what cyberlink program are you using, might be a...

what cyberlink program are you using, might be a different program that will do the same thing.
Forum: Windows Client 02-24-2010, 07:53 AM
Replies: 13
Views: 303,454
Posted By Canadianbones
are you using a Cyberlink product to watch tv or...

are you using a Cyberlink product to watch tv or dvds? if so uninstalling it stopped the delay problems I was experiencing or unplug the G15 and plug it back in before starting Vent.
Forum: Windows Client 08-29-2009, 09:23 AM
Replies: 6
G15
Views: 2,078
Posted By Canadianbones
let me see if i can help down near the clock if...

let me see if i can help
down near the clock if you have the logitech G15 software installed there will be an icon that is a small black box with G1, double click it, then on the keyboard make sure...
Forum: Windows Client 08-29-2009, 09:14 AM
Replies: 7
Views: 2,786
Posted By Canadianbones
just curious, do you have one of those system...

just curious, do you have one of those system monitor applications installed, because a constant beeping comes from one of those if its being told to watch fans/temps/voltages and one isnt performing...
Forum: Windows Client 08-16-2009, 08:46 AM
Replies: 2
Views: 1,063
Posted By Canadianbones
theres no volume control on the headset is there...

theres no volume control on the headset is there that might have been turned down? (certainly not a question from personal experience here >.<)
Forum: Windows Client 08-16-2009, 08:42 AM
Replies: 7
Views: 916
Posted By Canadianbones
im not sure if this will work or not with the...

im not sure if this will work or not with the location on the mic/speakers but if you right click the speaker near the clock on the bar at the bottom, and choose open volume control, then in the...
Forum: Windows Client 08-04-2009, 05:47 AM
Replies: 8
Views: 1,160
Posted By Canadianbones
i've run into this problem with Darkstarllc...

i've run into this problem with Darkstarllc servers, its rare but just needs to have the server restarted, usually clears it up for a couple months
Forum: Windows Client 07-19-2009, 05:07 AM
Replies: 21
Views: 3,288
Posted By Canadianbones
do you have any Cyberlink programs currently...

do you have any Cyberlink programs currently installed?
Powercinema or Powerdvd, some videocards came with free software that was repackaged Cyberlink, if so uninstall them and try vent again
Forum: Windows Client 07-14-2009, 10:09 PM
Replies: 4
Views: 1,273
Posted By Canadianbones
check the vent log, should have access to it from...

check the vent log, should have access to it from the host provider, then ban from there
Forum: Windows Client 07-08-2009, 05:09 PM
Replies: 13
Views: 6,427
Posted By Canadianbones
if i may say, the cause of this problem that i...

if i may say, the cause of this problem that i found on my end was Cyberlink Powercinema, it seems to cause a lock somehow that is broken when the keyboard is unplugged, I tested this with a fresh...
Forum: Windows Client 07-08-2009, 05:01 PM
Replies: 13
Views: 303,454
Posted By Canadianbones
connect/setup delay

Hello all,

I used to suffer from a 20-30 second delay when I tried to connect to a server or enter setup, the only solution was to disconnect my G15 keyboard and reconnect, well after a format...
Forum: Windows Client 07-04-2009, 08:03 PM
Replies: 4
Views: 1,113
Posted By Canadianbones
have you tried muting the microphone in the...

have you tried muting the microphone in the playback control, I will assume you are using XP and have access to that on the mixer from the yellow speaker icon in the systray
Forum: Windows Client 07-04-2009, 07:59 PM
Replies: 0
Views: 511
Posted By Canadianbones
Lag when connecting

I used to have a problem with Vent and connecting to servers or going into setup, turned out that if i disconnected my G15 keyboard and plugged it back it it was fixed, i reinstalled everything...
Forum: Windows Client 06-07-2008, 08:20 AM
Replies: 9
Views: 2,848
Posted By Canadianbones
I too am having a 20-30 second lag problem, I...

I too am having a 20-30 second lag problem, I have a logitech G15 and have found that the problem disappears when I unplug and plug the keyboard back in, I am using a Belkin Flip USB KVM switch if...
Showing results 1 to 20 of 20

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 10:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.