Ventrilo Tech Support

Ventrilo Tech Support (http://forum.ventrilo.com/index.php)
-   Macintosh Client (http://forum.ventrilo.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   BT Headset sound cuts out (http://forum.ventrilo.com/showthread.php?t=10862)

gilroykilroy 01-23-2006 10:36 PM

BT Headset sound cuts out
 
With version 7 my BT headset (Jabra 250v) works for about 5 minutes than I can't hear anyone but they can hear me. Quitting and restarting would again work for a few minutes then silence on my end. We have a fairly busy Venty server if that matters.

Switching to Built-In mic (iMac G5) worked fine.

sydnius 01-24-2006 12:34 PM

Exactly this same problem for me
 
My motorola BT headset works for around 5 minutes then cuts out as well.

Flagship 01-24-2006 01:49 PM

Check the log file any errors.

gilroykilroy 01-24-2006 09:37 PM

No errors listed in the log file. Takes less than 5 mins to reproduce 100%.

Flagship 01-24-2006 09:50 PM

You have a URL for the headset?

gilroykilroy 01-25-2006 12:13 PM

Quote:

Originally Posted by Flagship
You have a URL for the headset?

??? Its a locally paired Bluetooth device. If you mean where can you get the device/info just do a Google search.

sydnius 01-27-2006 12:51 PM

Specs
 
Motorola HS805 BT headset; D-link adapter with latest firmware; it does not cut out with other sound input or output.

zoopismo 01-29-2006 05:37 PM

I am also experiencing the mentioned problem with a D-Link (latest Firmware) and a Logitech Mobile Freedom headset.

The sound drops randomly after about 5min - longest time running without problems was about 20min.

----
edit:
prototype 7 btw

blakat 02-01-2006 03:02 AM

same problem
 
I've been using a Logitech Bluetooth headset, with a built in PowerBook BlueTooth adapter. As with all the other posts the audio output in the headset drops out. Other people on the chan can still hear me, however I need to restart vent to get it working again. If I change the audio output to something else, e.g. built in audio, it works for ever. From the limited testing I've done so far it seems there's an issue when it's sending audio to BT devices only, I haven't experienced any problems with the mic component of the equation.

Flagship 02-03-2006 12:36 AM

Instead of restarting the program, what happens if you just check "mute sound" for a second and then uncheck it?


All times are GMT -5. The time now is 04:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.