Ventrilo Tech Support

Ventrilo Tech Support (http://forum.ventrilo.com/index.php)
-   Macintosh Client (http://forum.ventrilo.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Ventrilo Switching Passwords (http://forum.ventrilo.com/showthread.php?t=46484)

damunus 02-22-2011 07:54 PM

Ventrilo Switching Passwords
 
when i create a new server and fill out the information( Name, Hostname, Ip Address, and password) then press ok then press connect it says that either one of the following mentioned above is invalid. when i go back to look at the sever info it shows a different password then the one i had initially put in i have tried holding down control alt and it still doesn't work. can someone please help

Prog-Rocker 02-22-2011 09:00 PM

the password box will always display 8 dots as a security precaution.

also, the password is case-sensitive


All times are GMT -5. The time now is 01:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.